Varför anställa en Säkerhetsingenjör med TeamSecure?

Säkerhetsingenjör - staffing

Säkerhetsingenjör

En IT-säkerhetsingenjör fokuserar främst på kvalitetskontroll inom IT-infrastrukturen. Detta innefattar att utforma, bygga och försvara skalbara, säkra och robusta system samt att arbeta med operativa datacentersystem och nätverk.

Förutom utvecklingsdelen består två viktiga färdigheter som en säkerhetsingenjör bör ha i att hjälpa organisationen att förstå avancerade cyberhot och att hjälpa till att skapa strategier för att skydda dessa nätverk.

Att vara säkerhetsingenjör innebär djup kunskap om sårbarheter i applikationssäkerheten (OWAS Security Framework) och även närvaro i någon av följande certifieringar: Security+, CRISC, CEH.

Ökad efterfrågan på Säkerhetsingenjör på Finland

Den globala kapplöpningen om att rekrytera högkvalificerade Säkerhetsingenjör har intensifierats och skapar en brist på marknaden, särskilt på Finland. Vi på Team Secure specialiserar oss på att identifiera topppersonal inom cybersäkerhet och matcha dem med lämpliga jobb. Våra personalspecialister kan dra nytta av en stor pool av högkvalificerade och erfarna Säkerhetsingenjör kandidater och utifrån vår erfarenhet inom säkerhetsområdet kan vi utvärdera en potentiell kandidats färdigheter, kvalifikationer och erfarenhet för att tillhandahålla en perfekt passande kandidat för våra kunder.

Ökad efterfrågan på Säkerhetsingenjör på Finland
Hyr en Säkerhetsingenjör - staffing

Våra medarbetare är viktiga

Ett blomstrande företag behöver blomstrande medarbetare. För oss på Team Secure är våra anställdas hälsa och välbefinnande viktigt; våra anställda bidrar inte bara till vår organisations tillväxt, utan använder samtidigt sina färdigheter, kunskaper och talanger för att uppnå personlig tillfredsställelse.

FAQ

Finns det några kostnader i förväg för rekrytering eller kontraktskostnader när man anställer en medarbetare Säkerhetsingenjör hos Team Secure?

Ja. Vi kräver en första deposition som kommer att användas som en kredit på din första faktura när du anställer din Säkerhetsingenjör. Om du bestämmer dig för att inte gå vidare kommer din insättning att återbetalas helt och hållet.

Hur kommer jag igång? Hur anställer jag min Säkerhetsingenjör resurs?

Vi har gjort den här processen så enkel som möjligt, allt du behöver göra är att gå in på https://order.teamsecure.io, fyll bara i formuläret och en av våra experter kommer att skriva tillbaka till dig inom 24-48 timmar för att få ditt konto konfigurerat. Så enkelt är det!

Vilka betalningsmetoder accepterar ni?

Vi arbetar främst med banköverföringar och arbetar vanligtvis i följande valutor : EUR, CHF, USD och GBP. För mindre belopp accepterar vi betalningar med alla större kreditkort.

Kan jag Säkerhetsingenjör arbeta från våra företagskontor?

Ja. Utplacering av Säkerhetsingenjör personalpå plats Säkerhetsingenjör är tillgänglig på begäran. Alla Team Secure-anställda kommer att ha sista ordet när det gäller omplacering eftersom våra specialisters trivsel har högsta prioritet för oss.

Alla justeringar av levnadskostnader och omplaceringsavgifter överförs till kunden. Vi rekommenderar denna typ av arrangemang för perioder på 3-6 månader. Kunder som vill ha en långvarig omplacering på plats rekommenderas att meddela Team Secure i förväg så att vi kan anställa specifika Säkerhetsingenjör kandidater som söker omplacering.

Varför tillåter ni inte att man Säkerhetsingenjör arbetar hemifrån eller på distans?

Som säkerhetsföretag är Team Secure känt för att vara strikt när det gäller att anställda ska följa de interna protokollen och säkerhetsriktlinjerna, från åtkomstkontroll till lagring av dokument och koder som rör våra kunders immateriella rättigheter. Distansarbete och frilansande är bra som koncept, men våra kunder, särskilt Fortune 500-företag och regeringar, är mycket angelägna om att se till att deras immateriella rättigheter Säkerhetsingenjör skyddas på ett säkertsätt.

Hur mycket ska jag budgetera för att anlita en medarbetare Säkerhetsingenjör från Team Secure?

Vi startade Team Secure med ett mål i åtanke: att erbjuda våra kunder förstklassiga cybersäkerhetstjänster och bygga upp en gemenskap av cybersäkerhetsspecialister, oavsett var de befinner sig. Vi rekryterar och anställer din Säkerhetsingenjör direkt, för din räkning. Vi betalar alla anställningsskatter och sysselsättningsbidrag till staten. Problemfritt för dig. Inget komplicerat pappersarbete, inget administrativt krångel för dig. Enkel ekonomi kan man säga.

Marknaden har en stor efterfrågan på Säkerhetsingenjör, och det finns inte tillräckligtmycket Säkerhetsingenjör Säkerhetsingenjör att ta hand om, därför är priserna höga runt om i världen.

Vem äger de juridiska rättigheterna till det arbete som skapats av min Säkerhetsingenjör?

Du, kunden! Vårt team arbetar direkt för dig och vid full betalning är alla immateriella rättigheter, produkter och koder som produceras av Team Secure din egendom.

Hyr en Säkerhetsingenjör

Säkerheten i din IT-infrastruktur bör vara din högsta prioritet. Ta kontakt med oss.