Varför utföra en Förvaltade säkerhetstjänster analys med TeamSecure?

Våra medarbetare är viktiga

Förvaltade säkerhetstjänster

Fler organisationer på Finland vänder sig till hanterade säkerhetstjänster för att utöka sin säkerhetskapacitet och minska arbetsbördan för den interna IT-personalen. Som MSSP (Managed Security Service Provider) hanterar Team Secure säkerhetsprocesser från vår plats, vilket gör det möjligt för företag att bedriva sin verksamhet som vanligt med minimalt intrång på grund av säkerhetsinitiativ, samtidigt som vi upprätthåller en konstant kommunikationslinje och sömlös rapportering till verksamheten. Genom att outsourca till Team Secure kan ni förvänta er kostnadsbesparingar genom att slippa behovet av att ha en intern IT-säkerhetspersonal på plats.

Säkerställande av dagens och morgondagens värld

Medan vissa bara oroar sig, säkrar vi dagens och morgondagens värld på Finland och andra platser. Säkerhetsbrister stör ständigt företag och orsakar enorma kostnader. En del av vårt uppdrag som företag är att ständigt analysera de senaste sårbarheterna och hackningstrenderna och metoderna, för att bättre förstå var nästa hot kan komma ifrån.

Säkerställande av dagens och morgondagens värld
Vi började med en enkel observation

Vi började med en enkel observation

Allt fler företag investerar och är beroende av digitala tillgångar. Att hålla sig uppdaterad med all teknik blir alltmer komplicerat och tidskrävande. De flesta företag på Finland har helt enkelt inte expertisen internt eller tid och kunskap att rekrytera de cybersäkerhetsresurser de behöver. Vårt uppdrag på Team Secure är enkelt. Upptäcka, anställa och behålla topptalanger inom cybersäkerhet. Detta gör att våra kunder kan fortsätta att fokusera på sina kort- och långsiktiga projektmål och inte oroa sig för säkerhetshot.

Behöver du hjälp med Förvaltade säkerhetstjänster?

Säkerheten i din IT-infrastruktur bör vara din högsta prioritet. Ta kontakt med oss.