Varför utföra en Program för ansvarsfullt avslöjande analys med TeamSecure?

Våra medarbetare är viktiga

Program för ansvarsfullt avslöjande

Ansvarsfullt avslöjande är en modell för avslöjande av sårbarheter där en sårbarhet eller ett problem avslöjas först efter en tidsperiod som gör det möjligt att åtgärda sårbarheten eller problemet. Vårt expertteam har erfarenhet av att arbeta tillsammans med våra kunder för att identifiera sårbarheter och rapportera dem till deras utvecklingsteam för en nödlösning eller för att utveckla en lösning. Genom att samarbeta med oss skyddar du sårbarheterna i dina system från att avslöjas för allmänheten innan du är redo att distribuera en lösning.

Säkerställande av dagens och morgondagens värld

Medan vissa bara oroar sig, säkrar vi dagens och morgondagens värld på Finland och andra platser. Säkerhetsbrister stör ständigt företag och orsakar enorma kostnader. En del av vårt uppdrag som företag är att ständigt analysera de senaste sårbarheterna och hackningstrenderna och metoderna, för att bättre förstå var nästa hot kan komma ifrån.

Säkerställande av dagens och morgondagens värld
Vi började med en enkel observation

Vi började med en enkel observation

Allt fler företag investerar och är beroende av digitala tillgångar. Att hålla sig uppdaterad med all teknik blir alltmer komplicerat och tidskrävande. De flesta företag på Finland har helt enkelt inte expertisen internt eller tid och kunskap att rekrytera de cybersäkerhetsresurser de behöver. Vårt uppdrag på Team Secure är enkelt. Upptäcka, anställa och behålla topptalanger inom cybersäkerhet. Detta gör att våra kunder kan fortsätta att fokusera på sina kort- och långsiktiga projektmål och inte oroa sig för säkerhetshot.

Behöver du hjälp med Program för ansvarsfullt avslöjande?

Säkerheten i din IT-infrastruktur bör vara din högsta prioritet. Ta kontakt med oss.