Varför utföra en Utbildning och medvetenhet analys med TeamSecure?

Våra medarbetare är viktiga

Utbildning och medvetenhet

Hackare utvecklar ständigt sina metoder och tekniker, och därför måste ditt företag alltid uppgradera sin utbildning i medvetenhet om cybersäkerhet som en integrerad del av företagets informationssäkerhetskultur.

Dina anställda är din första och främsta försvarslinje mot brottslighet på nätet, så din säkraste investering är att utrusta dem med den kunskap och de färdigheter de behöver för att skydda sig mot kriminella element. Vi på Team Secure har utvecklat utbildningsprogram som bygger på simuleringar av verkliga attacker, i linje med de senaste kriminella trenderna, och vi tar upp ämnen som: hur man upptäcker röda flaggor, defensiva förfaranden och hur man skapar en effektiv plan för att reagera på hot.

Säkerställande av dagens och morgondagens värld

Medan vissa bara oroar sig, säkrar vi dagens och morgondagens värld på Finland och andra platser. Säkerhetsbrister stör ständigt företag och orsakar enorma kostnader. En del av vårt uppdrag som företag är att ständigt analysera de senaste sårbarheterna och hackningstrenderna och metoderna, för att bättre förstå var nästa hot kan komma ifrån.

Säkerställande av dagens och morgondagens värld
Vi började med en enkel observation

Vi började med en enkel observation

Allt fler företag investerar och är beroende av digitala tillgångar. Att hålla sig uppdaterad med all teknik blir alltmer komplicerat och tidskrävande. De flesta företag på Finland har helt enkelt inte expertisen internt eller tid och kunskap att rekrytera de cybersäkerhetsresurser de behöver. Vårt uppdrag på Team Secure är enkelt. Upptäcka, anställa och behålla topptalanger inom cybersäkerhet. Detta gör att våra kunder kan fortsätta att fokusera på sina kort- och långsiktiga projektmål och inte oroa sig för säkerhetshot.

Behöver du hjälp med Utbildning och medvetenhet?

Säkerheten i din IT-infrastruktur bör vara din högsta prioritet. Ta kontakt med oss.