Miksi palkata DevOps-asiantuntija TeamSecure?

DevOps-asiantuntija - staffing

DevOps-asiantuntija

DevOps koostuu kahdesta osasta, ohjelmistokehityksestä (Dev) ja IT-operaatioista (Ops). Sen tavoitteena on lyhentää järjestelmäkehityksen elinkaarta sekä tuottaa korkealaatuisia ohjelmistoja. DevOps-asiantuntija on vastuussa IT-infrastruktuurin hallinnasta hybridissä monimiehitysympäristössä olevan tuetun ohjelmistokoodin vaatimusten mukaisesti.

Koska DevOps muodostettiin yhdistämällä ohjelmistokehitys ja IT-operaatiot, DevOps-asiantuntija voi olla joko kehittäjä, joka on siirtynyt operaatioihin, tai järjestelmänvalvoja, joka on siirtynyt koodausalalle. DevOps-asiantuntijana toimiminen edellyttää ymmärrystä ja kokemusta vähintään kahdesta seuraavasta: Unix-käyttöjärjestelmät, Python-skriptaukset, MYSQL-tietokanta, Tomcat-sovelluspalvelimet. DevOps-asiantuntijan lisäarvona on tietämys testauksesta ja automaatiokehysten ja -työkalujen, kuten JMeter-testisarjojen tai Serenityn, käyttöönotosta.

Lisääntyvä kysyntä DevOps-asiantuntija osoitteessa Suomi

Maailmanlaajuinen kilpajuoksu korkeasti koulutettujen rekrytoinnista DevOps-asiantuntija on kiihtynyt ja aiheuttaa markkinoilla pulaa, erityisesti osoitteessa Suomi. Me Team Secure -yrityksessä olemme erikoistuneet tunnistamaan huipputason kyberturvallisuushenkilöstöä ja sovittamaan heidät yhteen sopivien työpaikkojen kanssa. Henkilöstöhankinnan ammattilaisemme pystyvät hyödyntämään suurta joukkoa erittäin päteviä ja kokeneita DevOps-asiantuntija ehdokkaita, ja turvallisuusalalla hankkimamme kokemuksen perusteella pystymme arvioimaan potentiaalisen ehdokkaan taidot, pätevyyden ja kokemuksen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme täydellisesti sopivan ehdokkaan.

Lisääntyvä kysyntä DevOps-asiantuntija osoitteessa Suomi
Palkkaa DevOps-asiantuntija - staffing

Ihmiset ovat tärkeitä

Kukoistava yritys tarvitsee kukoistavia työntekijöitä. Meille Team Secure -yrityksessä työntekijöidemme terveydellä ja hyvinvoinnilla on merkitystä; työntekijämme eivät ainoastaan edistä organisaatiomme kasvua, vaan samalla he käyttävät taitojaan, tietojaan ja kykyjään saavuttaakseen henkilökohtaista tyydytystä.

FAQ

Onko DevOps-asiantuntija Team Securen kanssapalkattaessa etukäteen rekrytointi- tai sopimuskustannuksia?

Kyllä. Vaadimme alkutalletuksen, joka hyvitetään ensimmäiseen laskuun, kun olet palkannut DevOps-asiantuntija. Jos päätät olla etenemättä, talletus palautetaan kokonaan.

Miten pääsen alkuun? Miten palkkaan DevOps-asiantuntija resurssini?

Olemme tehneet tästä prosessista mahdollisimman yksinkertaisen, sinun tarvitsee vain mennä osoitteeseen https://order.teamsecure.io, täytä lomake ja yksi asiantuntijoistamme kirjoittaa sinulle takaisin 24-48 tunnin kuluessa saadaksesi tilisi käyttöön. Niin helppoa!

Mitä maksutapoja hyväksytte?

Työskentelemme ensisijaisesti pankkisiirtojen kanssa ja työskentelemme yleensä seuraavissa valuutoissa : EUR, CHF, USD ja GBP. Pienempien summien osalta hyväksymme maksut kaikilla yleisimmillä luottokorteilla.

Voinko DevOps-asiantuntija työskennellä yrityksemme toimistosta käsin?

Kyllä. DevOps-asiantuntija Henkilöstönlähettäminen paikan päälle DevOps-asiantuntija on mahdollista pyynnöstä. Kaikilla Team Securen työntekijöillä on lopullinen sananvalta siirroissa, koska asiantuntijoidemme onnellisuus on meille ensisijaisen tärkeää.

Kaikki elinkustannusten mukautukset ja siirtomaksut siirretään asiakkaalle. Suosittelemme tämäntyyppistä järjestelyä 3-6 kuukauden jaksoille. Asiakkaiden, jotka etsivät pitkäaikaista paikan päällä tapahtuvaa uudelleensijoittamista, on suositeltavaa ilmoittaa Team Securelle etukäteen, jotta voimme palkata tiettyjä DevOps-asiantuntija ehdokkaita, jotka etsivät uudelleensijoittamista.

Miksi et salli DevOps-asiantuntija työskentelyä kotoa käsin tai etänä?

Koska Team Secure on turvallisuusalan yritys, sen tiedetään olevan tiukka siitä, että työntekijät noudattavat sisäisiä protokollia ja turvallisuusohjeita aina kulunvalvonnasta sellaisten asiakirjojen ja koodin säilyttämiseen, joiden parissa työskennellään ja jotka liittyvät asiakkaidemme teollis- ja tekijänoikeuksiin (IP). Etätyö ja freelancerina toimiminen on sinänsä hieno asia, mutta asiakkaamme, erityisesti Fortune 500 -yritykset ja hallitukset, haluavat varmistaa, että heidän DevOps-asiantuntija työnsäimmateriaalioikeudet DevOps-asiantuntija ovat turvallisesti suojattuja.

Paljonko minun pitäisi budjetoida palkkaamiseen DevOps-asiantuntija Team Secure -palvelun avulla?

Aloitimme Team Securen tavoitteenamme tarjota asiakkaillemme huippuluokan kyberturvapalveluja ja rakentaa kyberturva-asiantuntijoiden yhteisö sijainnista riippumatta. Rekrytoimme ja palkkaamme DevOps-asiantuntija suoraan puolestasi. Maksamme kaikki työllistämisverot ja työllistämismaksun valtiolle. Sinulle vaivatonta. Ei monimutkaista paperityötä, ei hallinnollista vaivaa sinulle. Yksinkertaista taloustiedettä, voisi sanoa.

Markkinoilla on kova kysyntä DevOps-asiantuntija, eikä niitä ole riittävästi DevOps-asiantuntija, joten hinnat ovat korkeat kaikkialla maailmassa.

Kuka omistaa lailliset oikeudet minun luomaani teokseen DevOps-asiantuntija?

Te, asiakas! Tiimimme työskentelee suoraan sinulle, ja kun maksu on suoritettu kokonaisuudessaan, kaikki Team Securen tuottamat IP-oikeudet, tuotteet ja koodi ovat sinun omaisuuttasi.

Palkkaa DevOps-asiantuntija

IT-infrastruktuurisi turvallisuuden tulisi olla ensisijainen prioriteettisi. Ota meihin yhteyttä.