Miksi tehdä Noudattaminen ja neuvonta analyysi TeamSecuren kanssa?

Ihmiset ovat tärkeitä

Noudattaminen ja neuvonta

Organisaatioiden osoitteessa Suomi on noudatettava yhä tiukempia säännöksiä ja tietoturvavaatimuksia, ja samalla niiden on selviydyttävä kyberuhkien monitahoisesta haasteesta. Me Team Secure -yrityksessä neuvomme asiakkaitamme asiaankuuluvissa yksityisyydensuojaa koskevissa laeissa ja sääntelyvaatimuksissa sekä siinä, miten kehittää ja ottaa käyttöön vaatimustenmukaisuuden mukaisia järjestelmiä ja valvontatoimia, jotka lieventävät sisäisiä ja ulkoisia haavoittuvuuksia.

Tämän päivän ja huomisen maailman turvaaminen

Kun toiset vain murehtivat, me turvaamme tämän päivän ja huomisen maailmaa osoitteessa Suomi ja muualla. Turvallisuushaavoittuvuudet häiritsevät yrityksiä jatkuvasti ja aiheuttavat valtavia kustannuksia. Osa tehtäväämme yrityksenä on analysoida jatkuvasti uusimpia haavoittuvuuksia ja hakkerointitrendejä ja -menetelmiä, jotta ymmärtäisimme paremmin, mistä seuraava uhka voi tulla.

Tämän päivän ja huomisen maailman turvaaminen
Aloitimme yksinkertaisesta havainnosta

Aloitimme yksinkertaisesta havainnosta

Yhä useammat yritykset investoivat digitaaliseen omaisuuteen ja ovat riippuvaisia siitä. Kaikkien teknologioiden ajan tasalla pitäminen on yhä monimutkaisempaa ja aikaa vievämpää. Useimmilla yrityksillä osoitteessa Suomi ei yksinkertaisesti ole sisäistä asiantuntemusta tai aikaa ja taitotietoa palkata tarvitsemiaan kyberturvallisuusresursseja. Tehtävämme Team Securessa on yksinkertainen. Löytää, palkata ja pitää kyberturvallisuuden huippulahjakkuudet. Näin asiakkaamme voivat keskittyä lyhyen ja pitkän aikavälin projektitavoitteisiinsa eivätkä huolehtia tietoturvauhkista.

Tarvitsetko apua Noudattaminen ja neuvonta?

IT-infrastruktuurisi turvallisuuden tulisi olla ensisijainen prioriteettisi. Ota meihin yhteyttä.