Miksi tehdä Sosiaalinen suunnittelu analyysi TeamSecuren kanssa?

Ihmiset ovat tärkeitä

Sosiaalinen suunnittelu

Sosiaalisella manipuloinnilla tarkoitetaan erilaisten harhautusmenetelmien käyttöä, joilla manipuloidaan henkilöitä luovuttamaan luottamuksellisia tai henkilökohtaisia tietoja, joita voidaan käyttää petollisiin tarkoituksiin. Hyökkäykset perustuvat pitkälti inhimilliseen vuorovaikutukseen, ja usein niissä manipuloidaan ihmisiä rikkomaan tavanomaisia turvallisuusmenettelyjä, jotta he pääsisivät käsiksi järjestelmiin, verkkoihin tai fyysisiin paikkoihin, tai taloudellisen hyödyn saamiseksi. Me Team Securessa tunnustamme, että työntekijöiden käytöksellä voi olla suuri vaikutus organisaatioiden tietoturvaan, ja työskentelemme asiakkaidemme kanssa tarjotaksemme koulutuksia ja käytäntöjä tietoturvakulttuurin hallitsemiseksi käyttäen viisivaiheista lähestymistapaa: ennakkoarviointi, strateginen suunnittelu, operatiivinen suunnittelu, toteutus ja jälkiarviointi.

Tämän päivän ja huomisen maailman turvaaminen

Kun toiset vain murehtivat, me turvaamme tämän päivän ja huomisen maailmaa osoitteessa Suomi ja muualla. Turvallisuushaavoittuvuudet häiritsevät yrityksiä jatkuvasti ja aiheuttavat valtavia kustannuksia. Osa tehtäväämme yrityksenä on analysoida jatkuvasti uusimpia haavoittuvuuksia ja hakkerointitrendejä ja -menetelmiä, jotta ymmärtäisimme paremmin, mistä seuraava uhka voi tulla.

Tämän päivän ja huomisen maailman turvaaminen
Aloitimme yksinkertaisesta havainnosta

Aloitimme yksinkertaisesta havainnosta

Yhä useammat yritykset investoivat digitaaliseen omaisuuteen ja ovat riippuvaisia siitä. Kaikkien teknologioiden ajan tasalla pitäminen on yhä monimutkaisempaa ja aikaa vievämpää. Useimmilla yrityksillä osoitteessa Suomi ei yksinkertaisesti ole sisäistä asiantuntemusta tai aikaa ja taitotietoa palkata tarvitsemiaan kyberturvallisuusresursseja. Tehtävämme Team Securessa on yksinkertainen. Löytää, palkata ja pitää kyberturvallisuuden huippulahjakkuudet. Näin asiakkaamme voivat keskittyä lyhyen ja pitkän aikavälin projektitavoitteisiinsa eivätkä huolehtia tietoturvauhkista.

Tarvitsetko apua Sosiaalinen suunnittelu?

IT-infrastruktuurisi turvallisuuden tulisi olla ensisijainen prioriteettisi. Ota meihin yhteyttä.