Miksi tehdä Tunkeutumistestaus analyysi TeamSecuren kanssa?

Ihmiset ovat tärkeitä

Tunkeutumistestaus

Tunkeutumistestaus, jota kutsutaan myös kynätestaukseksi tai eettiseksi hakkeroinniksi, on käytäntö, jossa testataan tietokonejärjestelmää, verkkoa tai verkkosovellusta tietoturva-aukkojen löytämiseksi, joita hyökkääjä voisi hyödyntää. Tunkeutumistestaajamme suorittavat sekä automatisoituja että manuaalisia testejä tunnistaakseen mahdollisia tunkeutumiskohtia, määrittääkseen infrastruktuurin (laitteisto), sovelluksen (ohjelmisto) ja ihmisten heikkoudet. He raportoivat havainnot asiakkaalle ja antavat ohjeita asianmukaisten valvontatoimien kehittämiseksi.

Tämän päivän ja huomisen maailman turvaaminen

Kun toiset vain murehtivat, me turvaamme tämän päivän ja huomisen maailmaa osoitteessa Suomi ja muualla. Turvallisuushaavoittuvuudet häiritsevät yrityksiä jatkuvasti ja aiheuttavat valtavia kustannuksia. Osa tehtäväämme yrityksenä on analysoida jatkuvasti uusimpia haavoittuvuuksia ja hakkerointitrendejä ja -menetelmiä, jotta ymmärtäisimme paremmin, mistä seuraava uhka voi tulla.

Tämän päivän ja huomisen maailman turvaaminen
Aloitimme yksinkertaisesta havainnosta

Aloitimme yksinkertaisesta havainnosta

Yhä useammat yritykset investoivat digitaaliseen omaisuuteen ja ovat riippuvaisia siitä. Kaikkien teknologioiden ajan tasalla pitäminen on yhä monimutkaisempaa ja aikaa vievämpää. Useimmilla yrityksillä osoitteessa Suomi ei yksinkertaisesti ole sisäistä asiantuntemusta tai aikaa ja taitotietoa palkata tarvitsemiaan kyberturvallisuusresursseja. Tehtävämme Team Securessa on yksinkertainen. Löytää, palkata ja pitää kyberturvallisuuden huippulahjakkuudet. Näin asiakkaamme voivat keskittyä lyhyen ja pitkän aikavälin projektitavoitteisiinsa eivätkä huolehtia tietoturvauhkista.

Tarvitsetko apua Tunkeutumistestaus?

IT-infrastruktuurisi turvallisuuden tulisi olla ensisijainen prioriteettisi. Ota meihin yhteyttä.