Miksi tehdä Suojakoodin tarkistus analyysi TeamSecuren kanssa?

Ihmiset ovat tärkeitä

Suojakoodin tarkistus

Turvallisuuskoodin tarkistus on erityistehtävä, johon kuuluu sovelluksen lähdekoodin manuaalinen ja/tai automaattinen tarkistus, jonka tarkoituksena on tunnistaa koodin turvallisuuteen liittyvät heikkoudet. Asiantuntijamme tarkastelevat olemassa olevaa koodia ja priorisoivat haavoittuvuudet asiakkaan organisaation kannalta ottamalla huomioon hyökkäyksen todennäköisyyden ja tietoturvaloukkauksen vaikutukset liiketoimintaan. He tekevät yhteistyötä sovelluskehittäjien kanssa tarjotakseen näkemyksiä ja käytäntöjä siitä, miten sovelluksen lähdekoodista voidaan tehdä vakaampi ja turvallisempi ottamalla käyttöön luettelo parhaista turvallisista koodauskäytännöistä, kuten syötteen validointi, parametrisoidut lausekkeet, turvalliset muistinhallintakäytännöt, tietojen salaus ja paljon muuta.

Tämän päivän ja huomisen maailman turvaaminen

Kun toiset vain murehtivat, me turvaamme tämän päivän ja huomisen maailmaa osoitteessa Suomi ja muualla. Turvallisuushaavoittuvuudet häiritsevät yrityksiä jatkuvasti ja aiheuttavat valtavia kustannuksia. Osa tehtäväämme yrityksenä on analysoida jatkuvasti uusimpia haavoittuvuuksia ja hakkerointitrendejä ja -menetelmiä, jotta ymmärtäisimme paremmin, mistä seuraava uhka voi tulla.

Tämän päivän ja huomisen maailman turvaaminen
Aloitimme yksinkertaisesta havainnosta

Aloitimme yksinkertaisesta havainnosta

Yhä useammat yritykset investoivat digitaaliseen omaisuuteen ja ovat riippuvaisia siitä. Kaikkien teknologioiden ajan tasalla pitäminen on yhä monimutkaisempaa ja aikaa vievämpää. Useimmilla yrityksillä osoitteessa Suomi ei yksinkertaisesti ole sisäistä asiantuntemusta tai aikaa ja taitotietoa palkata tarvitsemiaan kyberturvallisuusresursseja. Tehtävämme Team Securessa on yksinkertainen. Löytää, palkata ja pitää kyberturvallisuuden huippulahjakkuudet. Näin asiakkaamme voivat keskittyä lyhyen ja pitkän aikavälin projektitavoitteisiinsa eivätkä huolehtia tietoturvauhkista.

Tarvitsetko apua Suojakoodin tarkistus?

IT-infrastruktuurisi turvallisuuden tulisi olla ensisijainen prioriteettisi. Ota meihin yhteyttä.