Miksi tehdä Vastuullisen tiedonantovelvollisuuden ohjelma analyysi TeamSecuren kanssa?

Ihmiset ovat tärkeitä

Vastuullisen tiedonantovelvollisuuden ohjelma

Vastuullinen julkistaminen on haavoittuvuuksien julkistamismalli, jossa haavoittuvuus tai ongelma julkistetaan vasta sen jälkeen, kun haavoittuvuuden tai ongelman korjaamiseen tai korjaamiseen on kulunut riittävästi aikaa. Asiantuntijaryhmällämme on kokemusta asiakkaiden rinnalla työskentelystä haavoittuvuuksien tunnistamiseksi ja niiden raportoimiseksi kehitystiimille kiireellistä korjausta tai kiertotien kehittämistä varten. Yhteistyö kanssamme suojaa järjestelmiesi haavoittuvuuksia paljastumasta julkisuuteen ennen kuin olet valmis ottamaan korjauksen käyttöön.

Tämän päivän ja huomisen maailman turvaaminen

Kun toiset vain murehtivat, me turvaamme tämän päivän ja huomisen maailmaa osoitteessa Suomi ja muualla. Turvallisuushaavoittuvuudet häiritsevät yrityksiä jatkuvasti ja aiheuttavat valtavia kustannuksia. Osa tehtäväämme yrityksenä on analysoida jatkuvasti uusimpia haavoittuvuuksia ja hakkerointitrendejä ja -menetelmiä, jotta ymmärtäisimme paremmin, mistä seuraava uhka voi tulla.

Tämän päivän ja huomisen maailman turvaaminen
Aloitimme yksinkertaisesta havainnosta

Aloitimme yksinkertaisesta havainnosta

Yhä useammat yritykset investoivat digitaaliseen omaisuuteen ja ovat riippuvaisia siitä. Kaikkien teknologioiden ajan tasalla pitäminen on yhä monimutkaisempaa ja aikaa vievämpää. Useimmilla yrityksillä osoitteessa Suomi ei yksinkertaisesti ole sisäistä asiantuntemusta tai aikaa ja taitotietoa palkata tarvitsemiaan kyberturvallisuusresursseja. Tehtävämme Team Securessa on yksinkertainen. Löytää, palkata ja pitää kyberturvallisuuden huippulahjakkuudet. Näin asiakkaamme voivat keskittyä lyhyen ja pitkän aikavälin projektitavoitteisiinsa eivätkä huolehtia tietoturvauhkista.

Tarvitsetko apua Vastuullisen tiedonantovelvollisuuden ohjelma?

IT-infrastruktuurisi turvallisuuden tulisi olla ensisijainen prioriteettisi. Ota meihin yhteyttä.