Miksi tehdä Koulutus ja tietoisuus analyysi TeamSecuren kanssa?

Ihmiset ovat tärkeitä

Koulutus ja tietoisuus

Hakkerit kehittävät jatkuvasti lähestymistapojaan ja tekniikoitaan, joten yrityksesi on aina päivitettävä kyberturvallisuustietoisuuskoulutusta, joka on olennainen osa yrityksesi tietoturvakulttuuria.

Työntekijäsi ovat ensimmäinen ja ensisijainen puolustuslinja verkkorikollisuutta vastaan, joten turvallisin investointisi olisi varustaa heidät tiedoilla ja taidoilla, joita he tarvitsevat suojautuakseen rikollisilta elementeiltä. Me Team Secure -yrityksessä kehitimme koulutusohjelmia, jotka perustuvat tosielämän hyökkäyssimulaatioihin ja ovat viimeisimpien rikollisuuteen liittyvien suuntausten mukaisia, ja käsittelemme asiakkaidemme kanssa muun muassa seuraavia aiheita: miten havaita kiinnijäämisestä johtuvat punaiset liput, puolustautumismenettelyt ja tehokkaan uhkiin reagointisuunnitelman luominen.

Tämän päivän ja huomisen maailman turvaaminen

Kun toiset vain murehtivat, me turvaamme tämän päivän ja huomisen maailmaa osoitteessa Suomi ja muualla. Turvallisuushaavoittuvuudet häiritsevät yrityksiä jatkuvasti ja aiheuttavat valtavia kustannuksia. Osa tehtäväämme yrityksenä on analysoida jatkuvasti uusimpia haavoittuvuuksia ja hakkerointitrendejä ja -menetelmiä, jotta ymmärtäisimme paremmin, mistä seuraava uhka voi tulla.

Tämän päivän ja huomisen maailman turvaaminen
Aloitimme yksinkertaisesta havainnosta

Aloitimme yksinkertaisesta havainnosta

Yhä useammat yritykset investoivat digitaaliseen omaisuuteen ja ovat riippuvaisia siitä. Kaikkien teknologioiden ajan tasalla pitäminen on yhä monimutkaisempaa ja aikaa vievämpää. Useimmilla yrityksillä osoitteessa Suomi ei yksinkertaisesti ole sisäistä asiantuntemusta tai aikaa ja taitotietoa palkata tarvitsemiaan kyberturvallisuusresursseja. Tehtävämme Team Securessa on yksinkertainen. Löytää, palkata ja pitää kyberturvallisuuden huippulahjakkuudet. Näin asiakkaamme voivat keskittyä lyhyen ja pitkän aikavälin projektitavoitteisiinsa eivätkä huolehtia tietoturvauhkista.

Tarvitsetko apua Koulutus ja tietoisuus?

IT-infrastruktuurisi turvallisuuden tulisi olla ensisijainen prioriteettisi. Ota meihin yhteyttä.