Miksi palkata Turvallisuusinsinööri TeamSecure?

Turvallisuusinsinööri - staffing

Turvallisuusinsinööri

Tietoturva-insinöörin pääpaino on IT-infrastruktuurin laadunvalvonnassa. Tähän kuuluu skaalautuvien, turvallisten ja vankkojen järjestelmien suunnittelu, rakentaminen ja puolustaminen sekä työskentely operatiivisten tietokeskusjärjestelmien ja -verkkojen parissa.

Kehittämisosaamisen lisäksi kaksi tärkeää taitoa, joita tietoturva-insinöörillä tulisi olla, ovat organisaation auttaminen ymmärtämään kehittyneitä kyberuhkia ja auttaminen strategioiden luomisessa verkkojen suojaamiseksi.

Tietoturva-insinöörinä toimiminen edellyttää syvällistä tietämystä sovellusten tietoturvaheikkouksista (OWAS Security Framework) sekä osallistumista johonkin seuraavista sertifioinneista: Security+, CRISC, CEH.

Lisääntyvä kysyntä Turvallisuusinsinööri osoitteessa Suomi

Maailmanlaajuinen kilpajuoksu korkeasti koulutettujen rekrytoinnista Turvallisuusinsinööri on kiihtynyt ja aiheuttaa markkinoilla pulaa, erityisesti osoitteessa Suomi. Me Team Secure -yrityksessä olemme erikoistuneet tunnistamaan huipputason kyberturvallisuushenkilöstöä ja sovittamaan heidät yhteen sopivien työpaikkojen kanssa. Henkilöstöhankinnan ammattilaisemme pystyvät hyödyntämään suurta joukkoa erittäin päteviä ja kokeneita Turvallisuusinsinööri ehdokkaita, ja turvallisuusalalla hankkimamme kokemuksen perusteella pystymme arvioimaan potentiaalisen ehdokkaan taidot, pätevyyden ja kokemuksen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme täydellisesti sopivan ehdokkaan.

Lisääntyvä kysyntä Turvallisuusinsinööri osoitteessa Suomi
Palkkaa Turvallisuusinsinööri - staffing

Ihmiset ovat tärkeitä

Kukoistava yritys tarvitsee kukoistavia työntekijöitä. Meille Team Secure -yrityksessä työntekijöidemme terveydellä ja hyvinvoinnilla on merkitystä; työntekijämme eivät ainoastaan edistä organisaatiomme kasvua, vaan samalla he käyttävät taitojaan, tietojaan ja kykyjään saavuttaakseen henkilökohtaista tyydytystä.

FAQ

Onko Turvallisuusinsinööri Team Securen kanssapalkattaessa etukäteen rekrytointi- tai sopimuskustannuksia?

Kyllä. Vaadimme alkutalletuksen, joka hyvitetään ensimmäiseen laskuun, kun olet palkannut Turvallisuusinsinööri. Jos päätät olla etenemättä, talletus palautetaan kokonaan.

Miten pääsen alkuun? Miten palkkaan Turvallisuusinsinööri resurssini?

Olemme tehneet tästä prosessista mahdollisimman yksinkertaisen, sinun tarvitsee vain mennä osoitteeseen https://order.teamsecure.io, täytä lomake ja yksi asiantuntijoistamme kirjoittaa sinulle takaisin 24-48 tunnin kuluessa saadaksesi tilisi käyttöön. Niin helppoa!

Mitä maksutapoja hyväksytte?

Työskentelemme ensisijaisesti pankkisiirtojen kanssa ja työskentelemme yleensä seuraavissa valuutoissa : EUR, CHF, USD ja GBP. Pienempien summien osalta hyväksymme maksut kaikilla yleisimmillä luottokorteilla.

Voinko Turvallisuusinsinööri työskennellä yrityksemme toimistosta käsin?

Kyllä. Turvallisuusinsinööri Henkilöstönlähettäminen paikan päälle Turvallisuusinsinööri on mahdollista pyynnöstä. Kaikilla Team Securen työntekijöillä on lopullinen sananvalta siirroissa, koska asiantuntijoidemme onnellisuus on meille ensisijaisen tärkeää.

Kaikki elinkustannusten mukautukset ja siirtomaksut siirretään asiakkaalle. Suosittelemme tämäntyyppistä järjestelyä 3-6 kuukauden jaksoille. Asiakkaiden, jotka etsivät pitkäaikaista paikan päällä tapahtuvaa uudelleensijoittamista, on suositeltavaa ilmoittaa Team Securelle etukäteen, jotta voimme palkata tiettyjä Turvallisuusinsinööri ehdokkaita, jotka etsivät uudelleensijoittamista.

Miksi et salli Turvallisuusinsinööri työskentelyä kotoa käsin tai etänä?

Koska Team Secure on turvallisuusalan yritys, sen tiedetään olevan tiukka siitä, että työntekijät noudattavat sisäisiä protokollia ja turvallisuusohjeita aina kulunvalvonnasta sellaisten asiakirjojen ja koodin säilyttämiseen, joiden parissa työskennellään ja jotka liittyvät asiakkaidemme teollis- ja tekijänoikeuksiin (IP). Etätyö ja freelancerina toimiminen on sinänsä hieno asia, mutta asiakkaamme, erityisesti Fortune 500 -yritykset ja hallitukset, haluavat varmistaa, että heidän Turvallisuusinsinööri työnsäimmateriaalioikeudet Turvallisuusinsinööri ovat turvallisesti suojattuja.

Paljonko minun pitäisi budjetoida palkkaamiseen Turvallisuusinsinööri Team Secure -palvelun avulla?

Aloitimme Team Securen tavoitteenamme tarjota asiakkaillemme huippuluokan kyberturvapalveluja ja rakentaa kyberturva-asiantuntijoiden yhteisö sijainnista riippumatta. Rekrytoimme ja palkkaamme Turvallisuusinsinööri suoraan puolestasi. Maksamme kaikki työllistämisverot ja työllistämismaksun valtiolle. Sinulle vaivatonta. Ei monimutkaista paperityötä, ei hallinnollista vaivaa sinulle. Yksinkertaista taloustiedettä, voisi sanoa.

Markkinoilla on kova kysyntä Turvallisuusinsinööri, eikä niitä ole riittävästi Turvallisuusinsinööri, joten hinnat ovat korkeat kaikkialla maailmassa.

Kuka omistaa lailliset oikeudet minun luomaani teokseen Turvallisuusinsinööri?

Te, asiakas! Tiimimme työskentelee suoraan sinulle, ja kun maksu on suoritettu kokonaisuudessaan, kaikki Team Securen tuottamat IP-oikeudet, tuotteet ja koodi ovat sinun omaisuuttasi.

Palkkaa Turvallisuusinsinööri

IT-infrastruktuurisi turvallisuuden tulisi olla ensisijainen prioriteettisi. Ota meihin yhteyttä.